vrijdag 2 september 2022

Duur en weer duurder het houd maar niet op

ik ga de laatste 2 weken met zweet in mijn handen naar de supermarkt elke keer 10 tot 20 euro cent erbij op dat is toch niet meer normaal in de vacantie koop je ook nog vaak wat meer wat je lekker vind dus wilden we gaan bezuinigen maar dan komt het boekje van ah met de 2e gratis en dan staan er veel dingen in wat we gebruiken dus kassa en dan heb ik veel pakken koffie bij de jumbo gehaald want dat waren 2 pakken douwe egbers voor 11 euro als je al die dingen extra bij de gewone dingen optelt ben je veel geld kwijt maar de voorraadkast word lekker gevuld Maar aan de andere kant gaat het nu veel beter met onze financien nu ik aow krijg de schulden gaan ook goed want in december gaan we van 3 naar 2 afbetalingen en in mei is het er nog maar 1 meer Dan moeten we ongeveer nog 1800 en dat gaan we dan heel snel afbetalen et een deel vacantiegeld erbij Wat zijn we dan ( rijk ) met geen schulden meer.

5 opmerkingen:

Petra zei

Reken je nog maar niet te rijk. Soms blijk je bijvoorbeeld toch nog extra inkomstenbelasting te moeten betalen. Dat weet je ook pas volgend jaar in maart of april. Maar het lijkt wel de goede kant op te gaan en dat is mooi.

Anoniem zei

wat fijn voorje , dan gaat het je toch nog lukken om eens uit de schulden te komen.
nog even volhouden dus en daarna extra genieten van alles.
succes met de laatste loodjes.

Leila zei

Maar waarom de dure A merken die zelfs met 1+1 gratis nog steeds veel duurder zijn dan de goede B merken. Het lijkt een aanbieding maar dat is het in feite voor jouw portemonnee niet.

Anoniem zei

Waarom drink je geen koffie van de Hema? Dat komt van de Douwe Egberts fabriek. Kost €4 voor een pond.

Yolanda zei

Ga eens bij de Lidl kijken voor koffie, scheelt echt.

Leren van anderen

Bijna gelukt

Wij moesten nog 500 euro debetstand betalen en we hebben nu 300 euro weer afbetaald, Dus nu nog 200 euro en dan zijn we schuldenvrij. Wat ee...