donderdag 14 mei 2020

Calve slasaus is dat wel echt vegan ?

Ik zie bij artikelen bij ons in de ah steeds op meer artikelen het vegan logo staan Ik vraag mij af of dat klopt want de meeste artikelen zijn van unilever Ik gebruik honing mosterd slasaus maar als ik zie wat er in zit heb ik mijn twijfels Want op bepaalde dingen waar eerder geen logo van vegan opstond staat dat er nu wel op Wie weet daar iets meer over te vertellen of worden we in de maling genomen hiermee

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik werd nieuwsgierig dus heb het opgezocht. Als je de sladressing bedoeld dan is hij volgens de site van AH vegetarisch en volgens de ingrediƫnten niet vegan want er zit eigeel in. Het logo voor vegetarisch en gegaan lijkt wel wat op elkaar, allebei met een grote V, dus misschien een vergissing?

Zuinigaan (Aaf) zei

Honing is niet veganistisch, want bijen maken de honing. De meeste slasauzen en dressings zijn ook niet veganistisch omdat er ei in zit.

Anoniem zei

Vega(n) verkoopt. Dus als het erop kan gaat het erop. Mijn havermout was ineens vegan. Euhm duzz en 30 cent duurder , dat ook.

Leren van anderen

Depri

Helaas ben ik depressief geworden wat is dat een lijdensweg heb nu medicijnen ook om te slapen Heb even in het ziekenhuis gelegen ik heb hu...